Kantina më e madhe në Ballkan


Jul Plantaze PODGORICA - Mali i Zi. Kantina më e madhe në ballkan me një prodhim mbi 18,000,000 shishe verë në vit. Me një raport të jashtëzakonshëm të cilësisë dhe çmimit, Jul Plantance Podgorica mbetet unike.

 Jul Plantance Podgorica ka një eksperiencë prej disa qindra vjetësh në fushën e verërave, e cila e ka ruajtur me fanatizëm formulën magjike të prodhimit të këtyre verërave të mrekullueshme. Vlen të theksohet se Jul Plantanze Podgorica posedon vreshtat e saja, për të cilat kujdeset, në atë mënyrë siç e kërkon formula magjike.

Toscana Wine prej një dekade tashmë ka eksluzivitetin absolut të tregtimit në të gjithë Shqipërinë të kësaj vere të jashtëzakonshme.

CONVERSATION