Vranac Barrique

 


0.75 L / 14.7%
 Rrushi për këtë verë vjen nga parcelat më të mira të Ćemovsko polje. Përzgjidhet në periudhën e pjekurisë së plotë. Vera ka një ngjyrë të kuqe të errët rubini me nuanca vjollce. Ka aroma shumë-shtresore të frutave të kuqe, rrushit të zi pa fara, manaferrave, të ndjekura nga çokollata, karamel dhe nuanca jamballi. Shija është komplekse, plot me tone frutash qershie, kumbullash të thata, çokollatë dhe karamel. Vera është e rrumbullakosur, ndihet aroma e lisit të punuar në zjarr.

CONVERSATION