Mbi dy dekada eksperiencë të pasur

OVER TWO DECADES OF EXPERIENCE
 Ekipi i Toscana Wine në një drekë pune në Tiranë
 Jemi të vetmit me përvojën më të gjatë në tregun shqiptarë, prej dy dekadash. Sigurisht që përgjatë këtyre viteve sfidat tona kanë qenë të larmishte dhe shpesh herë në pamje të parë të pakapërcyeshme, por ne ja kemi arritur. Pasioni i madh që kemi për verërat, ka bërë që të mos ndjejmë çdo sakrificë që kemi bërë për të vazhduar kokëlartë rrugën tonë, për të vetmin qëllim: për të sjellë pranë klientit shqiptarë verërat më të mira dhe më cilësore.

Ne njohim çdo verë, çdo shije, ngjyrë, aromë, veçori, tipar, karakteristik, dhe çdo gjë që ka lidhje me verërat. Kështu që tek ne, klientët, jo vetëm që do gjejnë verërat më të mira në treg, por do kenë mundësinë edhe të këshillohen nga specialistët tanë për verën që ata synojnë.

CONVERSATION