Kontakt

  Tek ne do të gjeni çdo verë që mund të imagjinoni, me një çmim që s’e keni imagjinuar, dhe për çdo qëllim që ju nevojitet: tregtim me shumicë ose pakicë apo për evente të ndryshme familjare apo shoqërore, mjafton të na kontaktoni.

Adresa: pranë kryqëzimit tek “Zogu i Zi”.
Tel: 069 20 26 343
Email: marketingtoscana@gmail.com
CONVERSATION