Vranac Reserve

0.75 L / 14.7%

 Vranac Reserve është një verë fisnike malazeze, e krijuar nga rrushi më i mirë i varietetit të rrushit Vranac. Procesi i vjetërimit në fuçi dhe shishe zgjat nga 3 deri në 5 vjet, duke lejuar që vera të zhvillojë një shije të plotë, karakteristike dhe lehtësisht të dallueshme. Është verë me cilësi të lartë, e vjetëruar dhe ekskluzive. Rezervati Vranac demonstron vetitë më të mira varietetale të verërave nga fusha Çemovskoje. Ka një potencial ruajtje prej disa dekadash.

Vranac Reserve karakterizohet nga një shije e pasur dhe ekspresive me një shtresim të hijeve të frutave të zeza, kafesë dhe çokollatës, të cilat ndihen gjithashtu në aromën e fortë. Shija e verës matet në minuta, jo në sekonda. Vranac Reserve rekomandohet të hapet të paktën gjysmë ore para hedhjes në gotë e të derdhet ngadalë në dekanter. Kjo do të demonstrojë tërësinë dhe harmoninë e Vranac Reserve - një nga pijet që italianët e quajnë "verë për meditim".

CONVERSATION