Info

 Me një përvorë prej mëse dy dekadash tashmë, tek ne do të gjeni çdo verë nga te gjitha rajonet e Italise dhe Malit te Zi, me çmime që s’e kishit imagjinuar, dhe për çdo qëllim që ju nevojitet: tregtim me shumicë, pakicë dhe gjithashtu ofrojmë çmime speciale për evente të ndryshme familjare apo shoqërore, mjafton të na kontaktoni.

Mbulojmë të gjithë territorin e Shqipërisë me mjetet tona për t'ju përgjigjur në kohë reale kërkesave të konsumatorit.

 Toscana Wine" nuk tregton verëra komerciale. Ne bazohemi tek cilësia dhe standardet më të mira ndërkombëtare në fushën e verërave. Pasioni dhe dedikimi që kemi për verërat na bën që të qëndrojmë vazhdimisht të vëmendshëm ndaj cilësisë!

CONVERSATION