Tek ne do të gjeni çdo verë që mund të imagjinoni, me një çmim që që nuk mund ta përfytyroni, dhe për çdo qëllim që ju nevojitet: tregtim me shumicë, pakicë dhe për evente të ndryshme familjare apo shoqërore, mjafton vetëm të na kontaktoni.
Adresa: pranë kryqëzimit tek “Zogu i Zi”.

Tel: 069 20 26 343
Email: marketingtoscana@gmail.com

CONVERSATION