Chardonay Barrique

Chardonay Barrique

0.75 L / 14.5% 

Verë nga bistakët e përzgjedhura me kujdes të Chardonnay, nga lokalitetet më të mira të Ćemovsko polje dhe në sasi rreptësisht të kufizuara. Vjetërohet për një vit në fuçitë më të mira franceze. Verë me ngjyrë të verdhë të çelët, me aroma karakteristike të mollëve jeshile, dardhave dhe ananasit, me tone vanilje, marzipani dhe bajame. E rrumbullakosur dhe me trup të plotë, të qetë, me thellësi dhe nuanca freskuese të rrushit në fund.

Shërbehet në temperatura: 10-12 ° C

Këshillohet të shoqërohet me meze peshku, ushqim deti, rizoto, pule me erëza, makarona, gjel deti dhe mish viçi, peshk dhe kërpudha.

 

CONVERSATION