Merlot Friuli

0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Rubin i zbehtë me reflekse vjollcë

Karakteristikat

 Pas vjeljes dhe përpunimit, mushti i nënshtrohet një procesi fermentizimi tradicional një javor. Pas fermentimit, vera vendoset për t'u maturuar në fuçi të tipit "Slavonia".

Karakterizohet nga aroma e freskët e frutave të arrira. Ka shije të plotë e të ekujlibruar, dhe një fund të thatë të këndshëm. Preferohet të konsumohet në temperaturat 16-18°C.

Këshilllohet të shoqërohet me pjatat e para me bazë mishi të kuq dhe të bardhë, me sallamëra dhe djathëra të stazhonuar mesatarisht.
Çmimi: 900 Lekë

CONVERSATION