Primitivo Puglia

0.75L/13%
 E kuqe intensive, verë tradicionale e struktururar mirë, e shishme dhe bindëse që këshillohet të konsumohet me gatime mishi dhe makarona me bazë salcën e kuqe.

CONVERSATION