Chardonnay - Friuli

Chardonnay - Friuli
0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Kashte me refleksione të gjelbërta

Karakterizohet nga aroma e ekstremisht e freskët fine e frutave të freskëta.

Ka një shije joshëse dhe elegante, e cila përfundon me një shije këmbëngulëse frutash.

Rrushi pëson një shtypje të butë dhe delikate. Mushti fermentohet në një temperaturë të kontrolluar rreth 18 ° C në mënyrë që të ruhet frytshmëria e verës dhe e gjithë kompleksiteti i saj organoleptik.

Ka ngjyrë të gjallë të verdhë-kashte e gjallëruar nga reflektimet shkëlqyese.Çmimi: 650

CONVERSATION