Ripaso Della Valpolicella

 

0.75L/13%

 Ripasso Della Valpolicella kultivohet nga varjetetet  "Corvina", "Rondinella", "Molinara" dhe "Negrara".

Ka ngjyrë intensive të rubinit të kuq dhe karakterizohet nga reflekse të ngjyrës vjollcë

Ka një aromë komplekse të toneve të verës të mirëpërcaktuara dhe të qershijave, me një fund të aromës së çokollatës. 

E thatë në qiellëzë me një balancë fine e të harmonizuar mirë, me fuqi të konsiderueshme të verës dhe trup energjik.

CONVERSATION