Dolceto

0.75L
Alkool: 12,5%
Ngjyra: Rubin i kuq, e shndritshme dhe e pasur me reflekse

Karakteristikat
Varjeteti i rrushit "Dolcetto" mbidhet me dorë, vendoset në mekanizëm dhe verërimi bëhet në mënyrën tradicionale të verës së kuqe. Karakterizohet nga aroma e freskët e frutave. Ka një shihe të thatë e të ekujlibruar, me një shije të këndshme bajameje në fund. Preferohet të konsumohet në një temperaturë prej 16°C. 

Këshillohet të konsumohet me pjatat e para me bazë mishi, sallatërash dhe zarzavatesh. 


Çmimi: 1000

CONVERSATION