Zonin Brut Rose Prosecco

Zonin Brut Rose Prosecco

13.5% / 750 ml

 Zonin Brut Rose Prosecco me aroma të këndshme frutash dhe intensive. Shije e butë me nota të florës dhe më pak të bajames. E shkëlqyeshme si aperitiv që mund të shoqërohet me rizoto, ushqime të skuqura dhe peshk të pjekur në skarë.


CONVERSATION