Le Focaie Marema Toscana

 

Le Focaie Marema Toscana
 750 ml / 13.5%

 Mushti, i shtypur nga rrushi plotësisht i pjekur, vinifikohet në pajisje fermentuese vertikale për rreth 10 ditë në një temperaturë prej 28 °C. Pason fermentimi malolaktik, pas së cilës vera futet në fuçi lisi francez me hektolitër (1,579 gallon) për tu vjetëruar.

Ngjyra e kuqe e rubinit intensiv, me hije vjollce.

Aromë intensive dhe e plotë, karakterizohet aroma të këndshme të manushaqes, qershisë dhe manaferrave.

Një verë harmonike që mund të shoqërohet me mish të të traditës toskane, mish të kuq të pjekur në skarë dhe djathëra Pecorini me moshë mesatare.

CONVERSATION