Oso Toscana

 

13.5% / 750 ml
 E kuqe intensive rubini. Karakterizohet nga aromat e frutave, veçanërisht të qershive, kumbullave dhe manaferrave. E freskët dhe me trup të plotë, e shijshme dhe e ekuilibruar, ka një shije frutash dhe peshku në fund.

CONVERSATION