Gran Cuvee

11% / 750 ml
 Rrushi shtypet me shumë delikatesë në mënyrë që të shmanget transferimi i ngjyrës së lëkurës në musht. Pas fermentimit në temperatura të kontrolluara, përftohet një verë me ngjyrë kashte që më pas shndërrohet në verë me gaz me metodën "Charmat".

Kashtë e verdhë, me shkumë të gjallë evaneshente.

Aromë intensive, harmonike dhe lë të kuptohen frutat e pemëve.  

Shije të thatë aromatike, të freskët dhe të plotë.

Shërbehet mirë në rreth 7 ° - 8 ° C.

E shkëlqyeshme si aperitiv dhe shoqërohet mirë gjatë vakteve të shpejta dhe të lehta. Ideale me peshk "sushi" dhe sallata frutash.


CONVERSATION