Syrah Sicilia

syrah sicilia

14.5% / 750 ml
 Rrushi mblidhet mekanikisht në fund të Shtatorit. Fermentimi bëhet në 27 ° - 30 C° dhe zgjat tetë ditë. Vjetërohet për 12 muaj, 80% në rezevuarë 3,000 dhe 6,000 litërsh dhe dhe 20% në fuçi inoksi 350 litërsh, e ndjekur nga 3-6 muaj në shishe.

Ngjyra e kuqe e rubinit intensive.

Aromë e plotë dhe këmbëngulës me theks të qershive, frutave të kuqe dhe erëzave të ëmbla.

Nit qiellëz të pasur duke përfshirë ndjesi të pastra tërheqëse të erëzave të ëmbla me një fund të gjatë.

Ideale të shoqërohet me makarona të mbushura si tortelini apo lazanja ose me salcë delikate të mishit të qengjit, dhe djathë Pecorino.

CONVERSATION