Alturio (Refosco)

0.75L
Alkool: 13.5%
Ngjyra: E kuqe rubini

Karakteristikat

 Varjeteti i rrushit të kësaj vere mblidhet me dorë, të cilit i janë hedhur fermentues tradicional. Maturimi zgjat rreth 12 muaj, në fuçi të llojit "Allier", më pas vjetërohet edhe për 6 muaj të tjerë në shishe qelqi.

Këshillohet të konsumohet me mishëra të kuq dhe me djathëra të fortë. Mund të shoqërohet edhe me antipasta dhe sallatëra të ndryshme.

Çmimi: 1500 Lekë

CONVERSATION