Grignolino0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Rubin i zbehtë me reflekse portokalli 

Karakteristikat

 Varjeteti i rrushit "Grignolino" mblidhet në një kohë kur është pjekur plotësisht, dhe verërohet me mekanizmin tradicional për katër ditë. Karakterizohet nga aroma e frutave me karakteristika të theksuara të erëzave. Ka një shije të thatë, lehtësisht të taninit dhe në fund me një shije të lehtë karameleje.

Këshillohet të konsumohet e shoqëruar kryesisht me pjatat e para, veçanërisht me antipastat me bazë peshku, në temperaturat 15°-16°C.
Çmimi: 1000

CONVERSATION