Bardolino

0.75L
Alkool: 12%
Ngjyra: E rubinit të kuq me reflekse të shndritshme

Bardolino kultivohet nga varjetetet  "Corvina", "Rondinella", "Molinara" dhe "Negrara". 
Karakterizohet nga një aromë e freskët frutash dhe një aromë e lehtë vere.

Ka një shije të thatë dhe të balancuar mirë, e cila përfundon me një shije si të qershisë.
Çmimi: 750

CONVERSATION