Cabernet Sauvignon - Principi Di Butera

Çmimi: 1200
0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Rubin i kuq i koncentruar

Veçoritë

Karakterizohet nga aroma fine e theksuar e frutave të pjekura, e cila dallohet që në çastin e hapjes së shishes. 

 Ka shije të plotë, e cila të lë përshtypjen e frutave të pjekura mirë.

Shoqërohet me pjata të para të shijshme, me mish të kuq dhe me djathëra të stazhonuar mirë. Këshillohet të shërbehet në temperaturat 17°-18°.

CONVERSATION