Nero D"avola

Nero D"avola

0.75L
Alkool: 13.5%
Ngjyra: Rubin i thellë me hije të shndritshme

Karakteristikat

Karakterizohet nga një aromë këmbëngulëse me tone të theksuar të kumbullës, qershisë dhe erëzave pikante.

Ka shije të thatë të struktururar mirë, e cila të kujton likerin e qershisë të përzier me erëza joshëse.Çmimi: 1200

CONVERSATION