Cabernet

0.75L
Alkool: 12.5%
Ngjyra: E kuqe në të zezë

 Verë e zezë e cilësisë së lartë e prodhuar nga lloji i mirënjohur karakteristika të shprehura të rrushit nga vreshtat e Podgoricës.

Verë e fortë, me ngjyrë të mirë të kuqe rubin me mjaftueshëm thartirë. Karakterizohet nga era e veçantë e vjollcës së malit, shije harmonike, me mjaft ekstrakte. 

Lloji që iu është përshtatur shumë shpejt kushteve të fushave gurore të Qemovës. Me mesatarisht 8.2 orë diell në ditë, kjo fushë jep rrush nga i cili prodhohet verë e kualitetit të lartë.

Rekomandohet të konsumohet me mish të kuq pa yndyrë, me peshk të yndyrshëm lumi ose liqeni, si dhe me djathëra me aromë jo aq të shprehur.


Çmimi: 600 Lekë

CONVERSATION