Falanghina

0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Kashte me refleksione të gjelbërta

 Jep një impakt aromatik me theks tek agrumet e freskëta dhe një aromë të këndshme të lehtë të pjeshkës dhe kajsisë. Ka një ekujlibër të pasur mes aciditetit dhe freskisë gjatë pirjes. Është një verë shumë e strukturuar.

CONVERSATION