Pro Anima Pinot Blanc

Pro Anima Pinot Blanc


 0.75 L / 13%
 Pro Anima Pinot Blanc ka një ngjyrë të verdhë të çelët me reflektim jeshil. Me teknologjinë më të fundit të përpunimit të rrushit, u bë verë për shpirtin, Pinot Blanc. Ka një aromë diskrete të mollëve jeshile dhe ananasit, të ndërthurura me tone minerale. Në shije është freskuese me minerale dhe acide frutash në fund.

Për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta dhe reshjeve të ulta gjatë procesit të pjekjes, përshpejtohet pjekuria teknologjike e rrushit.


CONVERSATION