Soave


0.75L
Alkool: 12.5%
Ngjyra: Kashte me refleksione të arta

Karakteristikat

Karakterizohet nga aroma fine dhe delikate e luleve të akacias dhe të mjaltit. Ka shije të butë por të freskët dhe harmonikisht të shijshme.

CONVERSATION