Negromaro


0.75L
Alkool: 13.5%
Ngjyra: E rubinit të kuq të karikuar

Karakteristikat

Negromaro prodhohet në rajonin Santa Susanna-s në Salento. Rrushi grimcohet me delikatesë gjatë proçesit të përpunimit. Tretja zgjat tetë ditë, gjatë të cilave vera fiton personalitetin e saj. Negromaro mbahet në fuçi dhe del në treg pas 12 muajsh. 

Ka një aromë intensive managerrash, qershishë dhe frutave të kuqe. Ka një erë të lehtë ambëlsire kafeje dhe çokollate.

Karakterizohet nga shija e balancuar dhe shumë e këndshme e taninit të butë, ndërsa në fund ka një freski këmbëngulëse të fortë të dendësisë së frutave.

Këshillohet të shoqërohet me mish të kuq zgare, me mish kali dhe djathëra me yndyrë dhe erë të fortë.


Çmimi: 1200

CONVERSATION