Shardonnay (Sicilia)

Shardonnay (Sicilia)

0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Të shndritshme kashte me nuanca periferike të  ngjyrës së floririt

Karakterizohet gjerësisht nga aroma e ananasit, mangos dhe frutave të pjekura.

Ka shije të thatë e të mirëbalancuar me një theks elegant të bajameve të pjekura, dhe përfundon me tone frutash.Çmimi: 1200

CONVERSATION