Montepulciano D"abruzzo

Montepulciano D"abruzzo

0.75L / 13% 
 Karakterizohet gjerësisht nga aroma e mirëpërcaktuar e bajameve të hidhura, pasuar nga një aromë e zbehtë e manaferrave. Ka një shije të këndshme, një trup të plotë me një personalitet të spikatur dhe një qëndrueshmëri të shquar.


CONVERSATION