Apulo Primitivo

0.75L / 13.5%

 Ngjyra e kuqe rubini e gjallëruar nga reflektimet vjollcë. Intensive dhe me shije frutash me theks kumbulle dhe qershie te thate. E thatë me një strukturë të hollë dhe rrumbullakësi të jashtëzakonshme. Shkakton një frytshmëri komplekse dhe të vazhdueshme në qiellzë.

Një verë e shkëlqyeshme për t'u shoqëruar me mishrat e kuq, makarona me bazë salcën ekuqe dhe djathin e vjetëruar.

CONVERSATION