Rosato Zinzula

750 ml / 12%

 Prodhimi i Rosato është një art i vërtetë, një vepër e vëmendjes maniake në bodrum gjatë operacioneve të prodhimit të verës, e cila i ka rrënjët që nga kohërat antike. Midis Adriatikut dhe Jonit që lagin brigjet e shkëlqyera të Pulias, lindi një xhevahir autentik i nënshkruar nga Masseria Altemura, emri i të cilit i bën homazhe shpellës më të bukur në të gjithë Salento: Zinzulusa. Një rozë nga rrushi 100% Negroamaro ku pastërtia teknike, finesa aromatike dhe ekuilibri i admirueshëm janë elementët që e dallojnë. Një verë që tregon gjithë bukurinë e ujërave të pastër dhe kristalor të Mesdheut, shishja ideale për ta pasur gjithmonë pranë.

E mrekullueshme me peshk të gjallë, midhje dhe molusqe, por edhe me supa, supa me perime, djathëra të freskët dhe të moshës mesatare.CONVERSATION