Apulo Fiano Falanghina

 750 ml / 12.5%
 Rrushi i nënshtrohet një shtypjeje të butë dhe pastaj në fermentim për 5-6 ditë në temperatura prej 17 °C. Vera plaket për rreth 3 muaj në çelik dhe për një periudhë tjetër në shishe. Ngjyra e verdhë kashte intensive me jeshile të ndritshme. Shije intensive të pjeshkës, rrushit dhe lëvore limoni. Aromë të frutave ekzotike dhe një karakter tërheqës frutash, mbështetur nga një aciditet i këndshëm dhe i gjallë.

E shkëlqyeshme si aperitiv, është një e bardhë që mund të shoqërohet këndshëm në një vakt të tërë. Veçanërisht i përshtatshëm për gatimet e detit, makaronat me salca delikate, peshk ose të pjekur në skarë dhe mish të bardhë.

CONVERSATION