Barbera D"Asti

Barbera D"Asti

0.75L / 15%

Rrushi mblidhet me dorë dhe verërohet tradicionalisht, me një maceracion delikat në lëkurë. Vera më pas vjetërohet për tetë muaj në fuçi. Fuçitë lisi franceze, të pasuara nga vjetërimi në shishevpër tre muaj të tjerë. 

Ngjyra: e kuqe rubin me nuanca të purpurta. E plotë dhe intensive, me aroma të qershive dhe lë të kuptohet shija pikante me një fund të qëndrueshëm. Një verë që mund të pihet gjatë gjithë vaktit, por që shkon veçanërisht mirë me pjata me shije të pasur, mish të pjekur në skarë dhe djathëra.

CONVERSATION