Grignolino D’Asti

Grignolino D’Asti
0.75L / 12.5%

 Rrushi Grignolino mblidhet plotësisht i pjekur dhe më pas lihet në mënyrën tradicionale me një maceracion në lëkurë për katër ditë, në mënyrë që të nxjerrë sasinë e duhur të ngjyrës dhe taninave, dhe gjithashtu të theksojë parfumet orale të verës .

Rubini i zbehtë (në fakt, më shumë si një rozë i thellë) me theksime portokalli.

Shije e lehtë e taninit, me një sfond bajame të këndshëm.

Shërbehet në 15 ° - 16 ° C. 

Mund të pihet gjatë gjithë vaktit, por është veçanërisht e shijshme me meze e ftohta, mishrat e bardhë të pjekura dhe veçanërisht supat e shijshme.

CONVERSATION