Cabernet Franc

Cabernet Franc
0.75L / 13.5%

 Ngjyra e kuqe e rubinit e thellë, e ndritshme.

Shije elegante me nota lulesh dhe aroma të frutave të vogla të kuqe të butë, jamball dhe erëza.

Aromë e plotë, harmonike me tanine të butë dhe elegant.

CONVERSATION