Diamanti Grillo

 

750 ml / 13.5%

 Në shishe ka një nuancë të ndritshme, që të kujton ngjyrën e verdhë të kashtës. Hunda mbushet me freskinë e aromave të agrumeve dhe frutave ekzotike që lëvizin në një sfond të lehtë të mentoluar. Në gojë është dinamike, me një gllënjkë në të cilën aroma dhe freskia alternohen në një pije të butë.

Është një verë jashtëzakonisht e gjithanshme, e cila mund të pihet si gjatë një aperitivi ashtu edhe gjatë gjithë vaktit. Jep më të mirën e saj me pjata me bazë peshku të papërpunuar dhe butak.

CONVERSATION