Prosecco White

Prosecco White
11% / 750 ml 

Ngjyra e ndritshme që luhatet nga e kashtë në të verdhë; e pastër me një zhurmë shumë delikate. Intensitivisht tërheqës; shumë lule aromatike, lë të kuptohet jasemini, molla ambrosia dhe kanella. Shkakton qiellëz shumë të ekuilibruar dhe tërheqëse, e imët dhe e freskët, me nota të lehta të mjaltit të akacies. Aperitiv i shkëlqyeshëm; mund të shërbehet gjithashtu gjatë gjithë vaktit - përfshirë ëmbëlsirën.

CONVERSATION