Gran Reserva Cabernet Sauvignon

Gran Reserva Cabernet Sauvignon

0.75 L / 14%
 Bistakët vilen manualisht, transportohen dhe renditen në kantinën e verës. Një makerim i ftohtë para-fermentimit kryhet për të nxjerrë sa më shumë ngjyrën dhe aromat, pasuar nga fermentimi në depozitat e inoksit. 70% e verës është vjetëruar në lis francez për 10 muaj, e ndjekur nga tre muaj në shishe para daljes në treg.

Ngjyrë e kuqe-rubini. Intensiv me theks tek frutat e freskëta të kuqe dhe të zeza, veçanërisht duke shfaqur luleshtrydhe, mjedra, boronica dhe kasi të kombinuara me aroma të piperit të zi, karamelit, duhanit dhe çokollatës.

Nxit qillëz të ekuilibruar me strukturë të mirë, aciditet të dukshëm dhe taninet e pjekura, të ndjekura nga një përfundim i gjatë dhe i qëndrueshëm i frutave.

CONVERSATION