Pinot Noir Grand Reserva

0.75L / 12.5%

 Bistakët përzgjidhen gjatë natës për të shmangur oksidimin dhe humbjen e cilësisë. Rrushi pëson një maceracion të ftohtë shtatë-ditor për të nxjerrë ngjyrën dhe aromat nga lëkurat. Një fermentim i hapur, i kontrolluar me temperaturë, duke lejuar një nxjerrje të butë të ngjyrës, aromave dhe taninave. 40% e verës është vjetëruar për 10 muaj në fuçi lisi francez, dhe 60% e mbetur mbahet në depozita inoksi si një përbërës frutash për përzierjen përfundimtare.

Ngjyra e kuqe rubini e thellë me nuanca vjollce.

Shije frutash me theks të qershisë dhe manaferrave të kuqe, luleshtrydhe dhe mjedra, të ndërthurura me shënime të buta pikante dhe një prekje vanilje nga plakja e lisit francez.

Trup delikat me aciditet të mirë dhe taninet e lëmuara, duke shtuar freski dhe një strukturë të butë.

CONVERSATION