Moscato D"Asti

 

Moscato D"Asti

0.75L / 5%
Fermentimi ndalet sapo temperatura bie në 5 ° C, pasi ulja e temperaturës parandalon tharmet të përfundojnë transformimin e sheqerit në alkool. Në këtë mënyrë ruhet ëmbëlsia natyrore e rrushit së bashku me vetitë e tyre të plota aromatike.

E verdhë kashte me reflektime të arta të shoqëruara me një flluskë të butë.

Intensive, shumë e këndshme dhe e përcaktuar mirë që lë të kuptohen bimët e pyllit.

E shkëlqyeshme në fund të një vakti me ëmbëlsira dhe fruta, sidomos sallatë frutash. Gjithashtu ideale me akullore ose thjeshtë për të shoqëruar bisedën.

CONVERSATION