Porsecco Doc Brut

11% / 750 ml
 Kur bëhet fjalë për verëra të gazuara, Italia e ka përsosur këtë zanat prej 200 vjetësh, ZONIN1821 është vendosur si një nga prodhuesit më të rëndësishëm të verës në botë. Duke vepruar nën filozofinë e thjeshtë se, "secili rajon ka traditat e veta, secili rajon ka verërat e veta", vreshtat e ZONIN1821 përfshijnë gati 5,000 hektarë në të gjithë rajonet më të mira të verës të Italisë dhe Vreshtat e Barboursville, Virxhinia dhe prodhon verëra që shfaqin çdo cilësi unike specifike për ku prodhohet çdo shishe dhe rritet çdo varjetet rrushi.

Porsecco Doc Brut është perfekte për të festuar momentet e mrekullueshme të jetës.

CONVERSATION