Primitivo Sasseo

Primitivo Sasseo

750 ml / 13.5%

 Është bërë një përzgjedhje e rreptë e rrushit - ekskluzivisht e varietetit Primitivo - rritur në një terren me tokë të kuqe të përzier me gurë gëlqeror të grimcuar, dhe pas maturimit 12 mujorë në fuçi 350 litërshe, si dhe vjetërimi i duhur në shishe, kjo verë ruan ashpërsinë e kultivarit të saj indigjen ndërsa i hapet shijes ndërkombëtare. Në të vërtetë, emri Sasseo ("gur") i zgjedhur për këtë Primitivo ka për qëllim të kujtojë veçantinë, diellin dhe forcën e territorit. Një e kuqe rubini intensive, ofron aroma të qershive, manushaqeve, likerit dhe lë të kuptohen erëzat e ëmbla. Verë që pihet ngadalë e shoqëruar me ushqim ose gjatë leximit të një libri.

CONVERSATION