Rosato Salento

Rosato Salento
750 ml / 12%

 Sapo rrushi të vilet makinerisht, i nënshtrohen një procesi të shkurtër makerimi, i cili zgjat afërsisht gjashtë orë. Kjo ndihmon në nxjerrjen e aromave të rrushit dhe i jep verës ngjyrën e saj të gjallë dhe taninat e butë. Më pas, vjetërohet në temperatura të kontrolluara.

Ngjyrë trëndafili rozë që anon nga vishnja vishnje. Nota aromatike dhe intensive të qershive të pjekura, mjedrave dhe agrumesh. Ka shije freskuese  dhe një fund të qëndrueshëm

Shoqërohet në mënyrë perfekte me pizza, makarona me prodhime deti, peshk të pjekur në skarë, si dhe djathë të freskët.

CONVERSATION