Zonin Brut Rose Prosecco

13.5% / 750 ml

 Zonin Brut Rose Prosecco me aroma të këndshme frutash dhe intensive. Shije e butë me nota të florës dhe më pak të bajames. E shkëlqyeshme si aperitiv,  mund të shoqërohet me rizoto të ndryshme, ushqime të skuqura dhe peshk të pjekur në skarë, me fruta deti etj.


CONVERSATION