Vermentino


0.75L / 12.5%

 Rrushi i mblidhet gjatë javës së parë të shtatorit dhe shtypet butësisht. Fermentimi bëhet në një temperaturë prej 18 ° - 22 ° C. Vera lihet të qëndrojë për gjashtë muaj në majanë e vet dhe më pas në shishe.

Ka ngjyrë të artë të verdhë.

Karakterizohet nga freskia me aroma të mollës dhe agrumeve dhe frutave ekzotike. Aromë intensive me qëndrueshmëri dhe të freskët.


CONVERSATION